Facultades Interdisciplinarias
Perfil Público
Facultad Interdisciplinaria de Ciencias Biológicas y de Salud
Departamento de Investigación y Posgrado En Alimentos
Dra. Guadalupe Amanda Lopez Ahumada
amanda.lopez@unison.mx
Investigadora de Tiempo Completo
SNII 1
PRODEP
Departamento de Investigación y Posgrado En Alimentos
Campus Hermosillo
Scopus
Pure
Información General
Información Académica
Publicaciones
Proyectos de Investigación
Tesis Dirigidas
Publicaciones
Listado de las ultimas publicaciones de investigación científica
Ver todas las publicaciones
Use of durum wheat (Triticum Durum L.) with “yellow berry” as an alternative to malts in the production of ale-type beer
(2023)
Use of Coffee Bean Bagasse Extracts in the Brewing of Craft Beers
(2022)
Potential of bread wheat (Triticum aestivum) affected by the yellow-berry physiological disorder for the production of brewing malts
(2022)
Plant growth promoting bacteria and mycorrhizal on varieties of Sorghum spp. germination under stressing abiotic conditions
(2020)
Effect of ultrafiltration of Pitaya extract (Stenocereus thurberi) on Its phytochemical content, antioxidant capacity, and UPLC-DAD-MS profile
(2020)
Efecto de quitosano y consorcio simbiótico benéfico en el rendimiento de sorgo en la zona indígena “Mayos” en Sonora
(2020)
Efecto de quitosano y consorcio simbiótico benéfico en el rendimiento de sorgo en la zona indígena “Mayos” en Sonora
(2020)
Preparation and Characterization of Quercetin-Loaded Zein Nanoparticles by Electrospraying and Study of In Vitro Bioavailability
(2019)
Preparation and Characterization of Quercetin-Loaded Zein Nanoparticles by Electrospraying and Study of In Vitro Bioavailability
(2019)
Influencia de la fertilización en rendimiento y calidad de grano del centeno en la zona árida de Sonora, México
(2019)