Facultades Interdisciplinarias
Perfil Público
Facultad Interdisciplinaria de Ciencias Biológicas y de Salud
Departamento de Investigación y Posgrado En Alimentos
Dr. Jose Luis Cardenas Lopez
joseluis.cardenas@unison.mx
Investigador de Tiempo Completo
SNII 1
PRODEP
Departamento de Investigación y Posgrado En Alimentos
Campus Hermosillo
OrcId
Scopus
Pure
Información General
Información Académica
Publicaciones
Proyectos de Investigación
Tesis Dirigidas
Publicaciones
Listado de las ultimas publicaciones de investigación científica
Ver todas las publicaciones
Freezing of baked goods and prepared foods
(2024)
Effect of a Prolonged-Release System of Urea on Nitrogen Losses and Microbial Population Changes in Two Types of Agricultural Soil
(2023)
Optimization of the Extraction of Betalains from the Pulp of Pitaya (Stenocereus thurberi) and its Antioxidant Capacity
(2023)
Technological Properties of Orange Sweet Potato Flour Intended for Functional Food Products as Affected by Conventional Drying and Milling Methods
(2022)
Comparative kinetic characterization of the activity of glycosylated and non-glycosylated trypsin-like serine protease isolated from adults of Rhyzopertha dominica (Coleoptera: Bostrichidae) reared on the grain of three diff erent cultivars of wheat
(2023)
Quinoa treated by an optimized method of microwave heating and their effect on antioxidant activity and phenolic compounds after in vitro gastrointestinal digestion
(2023)
Cápsulas de polvo de arándano como propuesta nutracéutica para mejorar la bioaccesibilidad de compuestos fenólicos
(2022)
Cápsulas de polvo de arándano como propuesta nutracéutica para mejorar la bioaccesibilidad de compuestos fenólicos
(2022)
Identification of arginine kinase as an allergen of brown crab, Callinectes bellicosus, and in silico analysis of IgE-binding epitopes
(2022)
Chemical structure and antioxidant activity of cephalopod skin ommochrome pigment extracts
(2022)