Facultades Interdisciplinarias
Perfil Público
Facultad Interdisciplinaria de Ciencias Biológicas y de Salud
Departamento de Investigación y Posgrado En Alimentos
Dra. Ofelia Rouzaud Sandez
ofelia.rouzaud@unison.mx
Investigadora de Tiempo Completo
SNII 1
PRODEP
Departamento de Investigación y Posgrado En Alimentos
Campus Hermosillo
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Freezing of baked goods and prepared foods
(2024)
Antioxidant and anti-inflammatory potential of a food produced from irradiated (UV-A LED) sorghum sprouts subjected to in vitro gastrointestinal simulation
(2023)
Technological Properties of Orange Sweet Potato Flour Intended for Functional Food Products as Affected by Conventional Drying and Milling Methods
(2022)
Multivariate analysis to select chemical compounds and rheological parameters as predictors of bread quality
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Optimization of the Duration and Intensity of UV-A Radiation to Obtain the Highest Free Phenol Content and Antioxidant Activity in Sprouted Sorghum (Sorghum bicolor L. Moench)
(2022)
Bioaccessibility of phenolic compounds, antioxidant activity, and consumer acceptability of heat-treated quinoa cookies
(2022)
Suplementación con salvado de sorgo mejora la dislipidemia, desregulación de glucosa, inflamación y estrés oxidativo inducidos por una dieta alta en grasa en ratas
(2020)
Cromatografía de interacción hidrofóbica como método de separación de proteasas alcalinas de vísceras de Scomberomorus sierra
(2019)
Hydrophobic interaction chromatography as separation method of alkaline proteases from viscera of Scomberomorus sierra
(2019)
Physicochemical and Structural Properties of Recovered Elastin from Jumbo Squid (Dosidicus gigas) By-Products
(2019)